ASN report for AS42409

AKEP-AS - Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare - AKEP

Data last retrieved 1 day(s) ago


IPv4
Total Prefixes

1

Valid ROAs

0

Unknown ROAs

1

Invalid ROAs

0

 
IPv6
Total Prefixes

1

Valid ROAs

0

Unknown ROAs

1

Invalid ROAs

0

IPv4

Prefix Country Status
194.1.149.0/24
Flag for AL
Unknown

IPv6

Prefix Country Status
2001:7f9:4::/48
Flag for AL
Unknown